Magamról - Dr. Kiss Borbála

Bemutatkozás

Dr. Kiss Borbála ügyvéd Debrecen és Berettyóújfalu városokban

1979-ben születtem Marosvásárhelyen. A Debreceni Ügyvédi Kamara tagja vagyok. (4026 Debrecen, Péterfia u. 46.)

Felelősségbiztosítással a Magyar Ügyvédek Biztosító Egyesületénél rendelkezem.

Diplomámat a Debreceni egyetem Állam-és Jogtudományi karán szereztem Cum Laude minősítéssel. A jogi szakvizsgát 2008-ban tettem le.

2009-ben alapítottam ügyvédi irodámat Berettyóújfalu központjában. 2015-ben megnyitottam alirodámat Debrecen belvárosának szívében, az új járásbíróság épületével szemben, a Mácsai Sándor utcában.

Ügyfeleim elsősorban magánszemélyek, valamint kis-és középvállalkozások, önkormányzatok, mezőgazdasági vállalkozók.

Célom, hogy ügyfeleimet a lehető legtöbb területen képviseljem lelkiismeretesen, magas szakmai színvonalon. Fontosnak tartom, hogy a hozzám forduló ügyfelek ügyeire a lehető leghamarabb a legoptimálisabb megoldást megtaláljam.

Folyamatosan képezem magam, ezért rendszeres résztvevője vagyok különböző konferenciáknak, képzéseknek. Nagy hangsúlyt fektetek rá, hogy lépést tartsak az informatika fejlődésével, ezért különös figyelmet fordítok az iroda számítógépes infrastruktúrájára, valamint informatikai tudásomnak a folyamatos fejlesztésére. Ennek köszönhetően irodám rövid határidőn belül és magas szakmai színvonalon képes ellátni Ügyfelei megbízásait az elektronikus cégeljárás és a társasági jog területén.

Célom, hogy ügyfeleimet lelkiismeretesen, magas szakmai színvonalon képviseljem. Fontosnak tartom, hogy a hozzám forduló ügyfelek ügyeire a lehető leghamarabb a legoptimálisabb megoldást megtaláljam.